FOTO: InfoBijeljina.com

Predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija /SDSS/ Mićo Mićić organizovao je danas u prostorijama stranke prijem za buduće članove, za još 12 mladih, obrazovanih ljudi, od kojih su neki prvi put u političkom životu, a neki su prešli iz drugih političkih partija.

"Veliki broj ljudi, mladih ljudi koji žele dobro našem gradu, da bude još napredniji, pristupio je našoj stranci, jer je shvatio da smo pravilno postupili potpisujući sporazum kojim možemo pomoći Bijeljini da se značajnije razvija", rekao je Mićić.

On je zahvalio svima, na stotine njih u posljednjih nekoliko dana koji su pristupili stranci, što su odlučili da zajedno sa strankom rade za dobrobit Semberije.


Mićić je zahvalio i saradnicima koji su ostali uz njega, ali i onima koji su iz drugih političkih partija, prepoznali, kako kaže, priču da na ovaj način Bijeljina ide dalje.

"Opredjeljenje ljudi, posebno mladih, da stupe u našu stranku je tim važnije jer želimo da stavimo interese građana ispred svih drugih interesa, da se borimo za projekte u gradu, da napravimo ambijent i klimu koja je okrenuta evropskim institucijama i integracijama", rekao je Mićić novinarima nakon svečanosti prijema novih članova.


On je naglasio da je njegova lična želja, a i opredjeljenje stranke da svi u Bijeljini žive dobro, bez obzira na nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost.

"To sam uvijek govorio, to radim 15 godina. Manjinski narodi, nacionalne manjine moraju biti čak i u prednosti", rekao je Mićić.

Ratomir Draganić, šef Komunalne policije Bijeljina i dosadašnji član PDP-a Bijeljina, danas je pristupio SDSS.


"Od danas politički put nastavljam u okviru ove stranke, a političkoj partiji u kojoj sam bio 10 godina želim uspjeh. Putevi su nam se mimoišli i danas sam ovdje", rekao je Draganić.

Predsjednik Udruženja "Otaharin" Dragan Joković, od danas član SDSS, rekao je da je prepoznao ovu stranku zbog nekih, kako kaže, prethodnih aktivnosti na kojima je radio zajedno sa Mićom Mićićem kao gradonačelnikom.

"Uradili smo neke značajne projekte, pokrenuli smo prvi u BiH kancelariju za nacionalne manjine, što pokazuje da gradonačelnik ono što priča zaista i sprovodi, a pokrenuli smo i još niz aktivnosti zbog čega želim da dam svoju podršku gradonačelniku Mićiću", naveo je Joković. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )