FOTO: null

Fudbalski klub Partizan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige, sazvao je sednicu Odbora za hitna pitanja na kojoj je glavna tema bio status trenera Save Miloševića!

Posle sednice Upravog odbora odlučeno je da šef struke crno-belih ostaje na toj poziciji jer Uprava nije dozvolila ostavku Save Miloševića!

Kako Kurir saznaje nekoliko fudbalera će dobiti otkaz, ali će se razmotriti i dovođenje novih igrača na nekoliko pozicija. 

Prema informacijama iz Humske razgovor sa Miloševićem obavio je generalni direktor Miloš Vazura, a potom je usledio sastanak Odbora za hitna pitanja koji je odučio da ne menja trenera.

Crno-beli posle dva kola imaju skor od jedne pobede i jednog poraza, a navijači su nezadovoljni.

Partizan je u sredu poražen na gostovanju od Novog Pazara, a trener crno-belih bio je vidno nezadovoljan posle utakmice rekavši:

"Vrlo sam razočaran. Zaista... Razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće stvari iz korena da se menjaju. Biće priče ovih dana, ovo je zaista razočaravajuće i tužno od nekih igrača. Uvek sam preuzimao sve na sebe, spreman sam i sad, ali ovo je tužno i ružno".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )