FOTO: InfoBijeljina

Načelnik opštine Lopare Rado Savić uručio je danas nagradu od po 300 KM i knjige učenicima Srednjoškolskog centra Stevi Mitriću i Nikoli Grujiću za osvojeno prvo i drugo mjesto na republičkom takmičenju iz informatike.

Savić je istakao da je današnji prijem prilika da se istakne dobar rad Srednjoškolskog centra u Loparama, kao i Osnovne škole "Sveti Sava". 

"Stevo i Nikola su ponos za sve nas Majevičane, a drago mi je da takve djece ima još u našem kraju i to zaslužuje pažnju svih", rekao je Savić novinarima, najavivši još snažniju podršku školama u majevičkom kraju. 

Učenik Stevo Mitrić, osvajač prvog mjesta na republičkom takmičenju iz informatike, zahvalio je rukovodstsvu opštine Lopare za podršku, istakavši da se ovim predmetom bavi još od osnovne škole. 

"Posebno mi je značila podrška opštine kada sam prošle godine učestvovao na Internacionalnoj olimpijadi u Japanu, gdje je bilo 300 takmičara iz 90 država", rekao je Mitrić. 

Učenik četvrtog razreda Eletrotehničke škole Nikola Grujić izrazio je zdovoljstsvo osvojenim drugim mjestom, napomenuvši da je 2017. godine učestvovao na Balkanskoj olimpijadi u Moldaviji. 

"Spremamo se za državno takmičenje i očekujemo dobar rezultat", kaže Grujić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )