FOTO: InfoBijeljina

Firma "Enterijer Kojić" zapošljava 21 radnika, širi kapacitete i svoje proizvode, osim na domaće, plasira i na tržište Švajcarske, Austrije i NJemačke, istakao je danas načelnik loparske opštine Rado Savić.

"Ova firma predstavlja primjer domaćinskog poslovanja i svojim radom doprinosi i opštini Lopare i Republici Srpskoj", istakao je Savić nakon posjete mjesta izgradnje nove hale površine 1.480 metara kvadratnih u krugu firme. 

On je izrazio zadovoljstvo što "Enterijer Kojić", koji se bavi proizvodnjom vrata, prozora, spavaćih soba, kuhinja, plakara, ogradica, stepeništa, stolova i stolica, širi kapacitete. 

"Prezadovoljan sam što u našoj lokalnoj zajednici funkcioniše takav privredni subjekat, posebno što je riječ o porodičnom biznisu koji zapošljava više od 20 radnika", rekao je Savić novinarima. 

Suvlasnik firme Neđo Kojić rekao je novinarima da će nova hala, u koju će biti uloženo 400.000 KM, biti sagrađena do septembra. 

"U novoj hali će biti izložbeni salon i magacinski prostor. Zapošljavamo 21 radnika, a kada bude izgrađeno sve biće otvoreno još radnih mjesta", naveo je Kojić. 

On je naglasio da su proizvodni proces značajno unaprijedile savremene "CNC" mašine, koje je ova firma nabavila 2017. godine radi zadovoljenja sve zahtjevnijih potreba tržišta. 

"Enterijer Kojić" je porodična firma osnovana još 1971. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja proizvoda od drveta namijenjenih opremanju enterijera. 

Firma je dobitnik "Zlatne značke" opštine Lopare povodom krsne slave Đurđevdana, a iz oblasti razvoja privrede.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )