FOTO: InfoBijeljina.com

Predstavnici „Udruženja poljoprivrednih proizvođača sela Semberije i Majevice“ posjetili su danas Lopare i tom prilikom su se sastali i razgovarali sa poljoprivrednicaima opštine Lopare i načelnikom Radom Savićem.

„Sa poljoprivrednim proizvođačima u opštini Lopare imali smo korektan razgovor, gdje smo pokušali  da ih ujedinimo, što više, u regionalno udruženje, da pokušamo riješiti njihove probleme“, izjavio je novinarima Savo Bakajlić, predsjednik udruženja.

Bakajlić je dodao da su iznijeti stavovi i po pitanju sugestija udruženja za izradu pravilnika ministarstva i načina zaštite domaće poljoprivredne proizvodnje.  On  je izrazio zadovoljstvo sastankom sa poljoprivrednim proizvođačima i prijemom  kod načelnika opštine.

„Drago mi je da su i naši poljoprivrednici to jest ljudi iz naših mjesnih zajednica, majevičkih sela, konačno i formalno postali članovi 'Udruženja poljoprivrednih proizvođača sela  Semberije i Majevice' “, istakao je Rado Savić, načelnik opštine Lopare.

On je rekao da je to dobar put da se poljoprivrednici uvezuju, informišu i pripremaju za projekte na koje mogu aplicirati, a da će im lokalna zajednica u tome pomoći i zahvalio predsjedniku udruženja Bakajliću, koji je inicijator današnjeg  okupljanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )