FOTO: null

Povodom učestalih neistina u javnosti, Uprava i Nadzorni odbor Pavlović International Bank a.d. Slobomir, Bijeljina, uz podršku svojih klijenata ističe da su sve informacije koje upućuju na nezakonito poslovanje Banke u postupku odobravanja kredita gospo

Ne želimo da se uplićemo u politiku i ističemo da svaki građanin ima pravo da se obrati zahtjevom za odobrenje kredita.Bilo bi pogrešno i potpuno nezakonito da bilo koja Banka vrši diskriminaciju u tom pogledu.

Neprimjereno je da se sigurnost, tradicija i povjerenjeu našu kuću, koja je zauzela značajnu poziciju na tržištu,ruši na način na koji je to u proteklom periodu činjeno, stvaranjem potpuno pogrešnog utiska u javnosti.Naša Banka čini dio grupacije Pavlović koja zapošljava oko 700 radnika, čime značajno doprinosi privrednom i ekonomskom razvoju semberskog kraja i Republike Srpske.

U toku su nova ulaganja koja će dodatno ojačati Banku.

Pavlović banka je ozbiljna finansijska institucija koja posluje u skladu sa zakonom o čemu svjedoči podatak da na ovom prostoru postoji više od 100 godina.

S toga smo uvjereni da više decenijsko međusobno povjerenje između Banke i klijenata posljednjim medijskim oglašavanjima neće biti narušeno i dovedeno u pitanje, navodi se u saopštenje Pavlović banke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )