FOTO: null

U 18:50h, na magistralnom putu Bijeljina Zvornik u mjestu Ljeskovac, dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama, saopšteno nam je u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Kako portal InfoBijeljina saznaje, u ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je vozilo hitne pomoći Bijeljina. Do nezgode je došlo kada je vozač pomenutog vozila izgubio kontrolu nad istim, i do sada, iz neutvrđenih razloga sletio sa puta.

U ovoj saobraćanoj nezgodi vozač sanitetskog vozila je zadobio lakše tjelesne povrede lice D.P., dok je doktor medicinskog centra A.Đ. zadobio teške tjelesne povrede , a kako portal InfoBijeljina nezvanično saznaje riječ je o Aleksandru Đuriću koji je zadobio prelom desne nadlaktice. Takođe smo nezvanično saznali da se u vozilu nalazila i medicinska sestra Ivana Đokić koja je zadobila povrede, ali o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili.

Uviđaj je u toku od strane policijskih službenika policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina.

O svim detaljima ove saobraćajne nezgode obavješten je dežurni tužilac okružnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih neophodnih mjera i radnji da bi se utvrdio uzrok koji je doveo do ove saobraćajne nezgode. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )