FOTO: null

Sinoć u 22:07h policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Bijeljina prijavljeno je da je došlo do saobraćajne nezgode sa smrtnom posledicom, potvrđeno nam je u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Kako portal InfoBijeljina saznaje, saobraćajna nezgoda se dogodila na lokalnom putu u mjestu Čađavica - grad Bijeljina do koje je došlo prilikom slijetanja sa kolovoza putničkog automobila “Opel Astra” registarskih oznaka Bačke Palanke, kojom je upravljao V.Ž, koji je smrtno stradao.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, vršenjem uviđaja od strane istih policajaca došlo se do saznanja da lice koje je smrtno stradalo u nezgodi i koje je po prvobitnoj prijavi bio vozač, nije se nalazio na mjestu vozača, nego se nalazio na mjestu suvozača, a da je vozilom upravljao P.V. 1990. godište iz Gornjeg Zabrđa, koji je u ovoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. 

U vozilu se nalazila jos dva putnika B.S. 1991. godiste iz Gornjeg Zabrđa i Ž.C 1990. godište koji je zadobio tjelesne povrede.

Po naredbi tužioca Okružnog tužilaštva u Bijeljini, lice P.V. je lišeno slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela, ugrožavanja javnog saobraćaja I lažno prijavljivanje krivičnog djela.

Istraga je u toku.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )