FOTO: pixabay

Neobična situacija dogodila se 29-godišnjoj Dženi Evans iz Teksasa. Ona je sanjala da se u vozu bori sa negativcima da bi sačuvala svoj vjerenički prsten, zbog čega ga je progutala.

"Čak sam se i probudila, ali sam mislila da sanjam i nastavila sam da spavam. Ujutro sam vidjela da mog prstena nema na ruci", napisala je Evans na svom Fejsbuk profilu.

Ona je sa suprugom otišla kod ljekara, koji su joj preporučili da je njen slučaj bolje ne prepuštati prirodi, već prsten izvaditi endoskopijom, piše NBC.
To je zahvat koji se, između ostalog, koristi i za uklanjanje stranih tijela iz probavnog trakta, a podrazumijeva posmatranje unutrašnjosti tijela endoskopom, posebno konstruiranim instrumentom sa sitnom kamerom na kraju duge i savitljive cijevi, a u tijelo se uvodi putem prirodnih otvora.

"Suprug me je odveo kod gastroenterologa i svim ljekarima sam morala da objasnim da sam zaista progutala svoj vjerenički prsten", ispričala je Evans za američke medije.

Sve je na kraju prošlo dobro, Dženi je dobro, a doktori su pronašli prsten u njenim crijevima, izvadili ga i vratili njenom suprugu, prenosi RTS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )