FOTO: srpskainfo

Sakramento Kingsi stavili su Nemanju Bjelicu na trejd listu i ovaj tim će tako ostati bez igrača iz Srbije.

Bjelica je propustio posljednjih pet utakmica, a Kingsi su saopštili da se radi o ličnim razlozima srpskog košarkaša. Ipak, sada je stigla potvrda da to baš i nije tako i da Luk Volton više ne računa na krilnog centra, pošto su ga stavili na trejd listu.

“Sacramento Bee” prenosi, a B92 je objavio, da je Bjelica bio nezadovoljan minutažom i zato što je izgubio mjesto startera u timu, te da su to lični razlozi zbog kojih Bjelica ne želi da igra.

Sada javljaju da je Sakramento spreman da ga trejduje i da će saslušati sve ponude koje stignu za Bjelicu, koji na ljeto postaje neograničeni slobodan agent, pa će Kingsi probati da izvuku nešto za njega.

Bogdan Bogdanović je otišao u Atlantu, a stručni štab je napustio Igor Kokoškov, koji je preuzeo Fenerbahče.

Prije njih i Predrag Stojaković i Vlade Divac, kao generalni menadžer, napustili su klub iz Kalifornije.

Nemanja Bjelica je u dosadašnjem dijelu sezone u prosjeku igrao 15 minuta, postizao 6,6 poena, imao 3,6 skokova i 1,9 asistenciju.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Kahe Laboral i Fenerbahčea je u NBA ligu došao 2015. godine, kada su ga doveli Minesota Timbervulvsi. Bio je 35. pik na draftu 2010. godine, ali je tek poslije pet godina stigao u najjaču košarkašku ligu svijeta.

Tri godine proveo je u Minesoti, a u Kingse je stigao 2018. godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )