FOTO: null

Fakultet za psihologiju i Psihološko savjetovalište za mlade Univerziteta “Bijeljina” u saradnji sa Odjeljenjem za društvene djelatnosti gradske uprave Bijeljina, organizuju treći po redu Sajam mentalnog zdravlja, pod nazivom “U zdravom duhu, zdravo tijel

Sajam će se održati 26.02.2016. godine, sa početkom u 12 časova, na Univerzitetu “Bijeljina”, Pavlovića put bb.

Cilj sajma je da ukaže na različite aspekte mentalnog zdravlja, tako što će na jednom mjestu okupiti i prikazati aktivnosti koje na različite načine doprinose zaštiti i unapređenju mentalnog zdravlja (nauka, obrazovanje, zdravstvo, kultura, umjetnost, stvaralaštvo, sport…), ali i da promoviše zdrave modele života.

Sajam mentalnog zdravlja će biti ne samo prilika da pojedinci i institucije koje se bave različitim oblicima rada sa mladom populacijom, prikažu svoj rad, već i prilika za zabavu i druženje.

Pozivamo Vas da svojim aktivnim učešćem u svojstvu izlagača ili posetioca, podržite ovu manifestaciju i na taj način date svoj doprinos zaštiti i unapređenju mentalnog zdravlja mladih, ali i promovišete svoj ili rad i aktivnosti institucije koju predstavljate.

Svi zainteresovani učesnici mogu svoje prijave slati najkasnije do 15.02.2016. godine. Potrebno je popunjenu prijavu poslati na [email protected], nakon čega će organizacioni odbor sajma obavestiti potencijalne učesnike o tome da li su ušli u program Sajma. 

Više informacija možete naći na sajtu: www.ubn.rs.ba/savjetovaliste ili FB stranici psiholosko.savjetovaliste.3

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail: [email protected] ili na tel. 066 663 430

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )