FOTO: null

Međunarodni poljoprivredni sajam ,,Interagro 2015,, koji će biti održan u Bijeljini od 24. do 26. septembra, okupiće 120 izlagača iz zemalja regiona.

Na četrnaestom sajmu poljoprivrede najavljeno je učešće izlagača iz Srbije, Hrvatske, Italije, Austrije, Njemačke i Švajcarske.

Organizator sajma je preduzeće "Grad" Bijeljina, pokrovitelji su Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i grad Bijeljina, a ovogodišnji partner je Privredna komora Beograda.

"Interagro" se održava u savremenom privrednom kompleksu Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" na 2.400 kvadratnih metara zatvorenog i na oko 2.000  kvadratnih metara otvorenog izložbenog prostora.

Tematski, drugi dan Sajma posvećen je ratarstvu, a treći stočarstvu.

Organizatori najavljuju da će učesnici i posjetioci Poljoprivrednog sajma u Bijeljini imati priliku da vide bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije, sjemenskog materijala, sredstava za zaštitu bilja i kvalitetnu izložbu  stoke.

Ulaznica za sajam je dvije KM, a svake godine ova tradicionalna međunarodna smotra novosti u agraru ima oko deset hiljada posjetilaca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )