FOTO: InfoBijeljina.com

Na gradskom groblju Pučile u Bijeljini danas je sahranjena Željka Spremo, urednica, novinarka i voditeljka, koja je nakon duge i teške bolesti preminula u nedjelju, 28. juna.

Od Željke Spremo oprostili su se njena porodica, kolege, prijatelji i brojni sugrađani.

Kolege novinari oprostili su se juče na komemoraciji u Bijeljini na kojoj je prikazan film o sjajnoj novinarskoj karijeri, cijelom životu posvećenom medijima, od 1986. godine u rodnoj Modriči, preko Sarajeva do Bijeljine, Željka Spremo radila je i napredovala kao voditelj, novinar, urednik i direktor, vječno blag i nasmijan učitelj mladih generacija.

Za svoj rad dobitnik je brojnih nagrada za humanost i gradskog priznanja za doprinos razvoju medijske scene u Bijeljini, a kolege iz rukovodstva Udruženja novinara Republike Srpske u telegramu saučešća porodici Spremo ističu da je profesija ostala bez jednog od najdragocjenijeg novinara, simbola profesionalnosti i nenametljivosti.

Željka Spremo, urednik, novinar i voditelj, preminula je u nedjelju u Bijeljini u 56. godini, nakon duge i teške bolesti.

Tokom proteklog rata radila je kao novinar RTRS-a u Bijeljini, a potom za medijske kuće BN, Slobomir, Bobar radio, kao i za Novinsku agenciju Republike Srpske - SRNA.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )