FOTO: null

U sklopu Programa za kontrolu izvoza i bezbjednost granica /Eksbis/ u ovoj godini Graničnoj policiji biće donirano 240 kompleta uniformi i četiri ATV terenska vozila za nadzor graničnog pojasa.

Tokom susreta rukovodstva ove policijske agencije i regionalnog savjetnika /Eksbis/ Biroa za međunarodnu bezbjednost i sprečavanje širenja naoružanja Vlade SAD DŽefrija Autlova dosadašnja saradnja ocijenjena je veoma uspješnom. 

Iz Granične policije BiH saopšteno je da je sastanku sa predstavnikom Eskbisa prisustvovao direktor ove policijske agencije Zoran Galić, zamjenik direktora Zijad Srabović i načelnik Uprave za operacije Grančne policije BiH Predrag Radojčić. 

Galić je i ovom prilikom zahvalio za značajnu podršku Eksbisa koji je do sada donirao Graničnoj policiji BiH opremu vrijednu više od milion KM. 

Tokom susreta su dogovorene nove specijalističke obuke za pripadnike Granične policije BiH u 2016. godini. Sastanku su prisustvovali i regionalni koordinatori Eksbisa Vlade SAD za BiH, Hrvatsku, Crnu Goru i Srbiju Darko Ivić i Marija Balać.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )