FOTO: null

Fudbaleri Rudar Prijedora pokušaće danas od 16 časova da izbore svoje četvrto finale Kupa Republike Srpske, a ugostiće ekipu Radnika u revanšu polufinala.

Prvi susret 22. izdanja najmasovnijeg takmičenja, igran u Bijeljini prije tri sedmice, završen je bez golova, a zanimljivo je da su isti rivali prošle godine igrali u finalu, kada su Bijeljinci slavili.

- Iako smo oslabljeni, želimo da se dostojno suprotstavimo kvalitetnoj ekipi Radnika. Njegoš Despotović, Dragan Ristić i Edvin Hamzić nemaju pravo nastupa jer su već igrali za druge klubove, a još je rovit Filip Arežina. Moguće je da odmorimo i neke standardne prvotimce jer podjednako nam je bitno prvenstvo i Kup Srpske, a u subotu nas očekuje teška utakmica protiv Slobode iz Novog Grada. Uvjereni smo da će svi igrači koji dobiju priliku biti spremni da pruže maksimum i sigurno je da idemo na pobjedu bez obzira na to što nam je protivnik član Premijer lige BiH - rekao je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Zoran Bujić.

Radnik će u revanšu polufinala pokušati da po treći put zaredom izbori finale i na megdan Rudaru izaći će u najjačem sastavu.

- Bez obzira na našu trenutnu formu, koja je znatno bolja nego kada smo igrali prvi susret, očekujemo tešku utakmicu. Nemamo šta da kalkulišemo, imamo odličan tim i pružamo dobre igre pa i protiv Rudara očekujemo da nastavimo seriju dobrih rezultata. Kvalitetniji smo tim od Rudara i nema razloga da ne očekujemo sigurnu pobjedu - izjavio je najbolji strijelac tima iz Bijeljine Marko Obradović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )