FOTO: novosti.rs

Kristijano Ronaldo se odmorio, rehabilitovao, skupio izgubljenu snagu i u najavi revanš meča osmine finala Lige šampiona prijeti Atletiko Madridu! As Juventusa je veliki optimist pred večerašnji revanš u kome "jorgandžije" iz Madrida donose izuzetan kapital za ovaj nivo takmičenja (2:0) a pritom važe za tim koga je teško razbiti.

Ako Portugalac zaista zaigra na svom nivou, može da se dogodi da ponovo bude koban po trenera Madriđana Čola Simeonea koji još dobro pamti het-trik kojim je bio izbačen u polufinalu LŠ 2017. godine.

- Ja vjerujem u prolaz, želim da vjerujete i vi, naši navijači, zajedno sa nama. Zato nam je u ovom teškom momentu potrebna vaša velika podrška, a zajedno Atletiku možemo da napravimo atmosferu pakla - apelovao je Ronaldo.

Atletiko veoma cijeni, posebno trenera Simeonea.

- Čolo je zaštitini znak Atletika, godinama ovaj tim igra na najvišem nivou, organizovani su, snažni, imaju fantastičan kontranapad. Ali, mi moramo da rizikujemo, jer vjerujem da smo sposobni da odigramo perfektan meč i da nadoknadimo minus iz Madrida. Nismo vjerovali da možemo da izgubimo 2:0, ali u Ligi šampiona su sva čuda moguća. Vidjeli ste uostalom kako su ispali Real i PSŽ. Znam da Juventus može da odigra perfektan meč i to će biti večeras - hrabri saigrače Ronaldo.

Trener domaćina Masimilijano Alegri neće moći da računa na "požutelog" Aleksa Sandra, ali i na povrijeđene Barzaljija, Kediru i De Šilja, dok je rovit i Daglas Kosta. Atletiko takođe dolazi okrnjen bez suspendovanih Dijega Koste i Tomasa, odnosno povrijeđenih Ernadeza i Felipe Luisa. U avion je ušao tek oporavljeni Dijego Godin, ali osnovni cilj koji se Simeone postavio igračima je - zatresti mrežu Juventusa barem jedanput.

Mančester siti je favorit u duelu sa Šalkeom. Matija Nastasić stiže na "Etihad" gdje je igrao, ali za Šalke je važnije da se koncentriše na Bundesligu gdje mu gori pod nogama u borbi za opstanak nego da se istroši protiv "građana".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )