FOTO: cDM

Nekadašnji fudbalski superstar Ronaldinjo ostaće u kućnom pritvoru u Paragvaju, prenijeli su južnoamerički mediji.

Apelacioni sud je odbacio njegovu žalbu i zahtjev za puštanje Ronaldinja i njegovog brata.

Ronaldinjo je proveo 32 dana u zatvoru zbog toga što je u martu ušao u Paragvaj s lažnim pasošem, a kada je otkrivena prevara, pravdao se da je dokumenta dobio na poklon.

Od puštanja iz zatvora u aprilu, nekadašnji as Barselone, Milana i nekolicine drugih klubova i njegov brat Roberto de Asis bili su u Asunsionu, u hotelu sa četiri zvjezdice, gdje čekaju suđenje.

Da bi uopšte izašli iz zatvora, morali su da plate skoro milion i po evra, a spekulisalo se da je tu sumu čak izdvojila Barselona.

Ronaldinju prijeti do šest mjeseci u zatvoru, a žalio se i zbog boravka u hotelu, ali će u njemu morati da ostane još neko vrijeme.

U toku ove nedjelje govorio je o tome kako je proveo 60 dugih dana u kućnom pritvoru, a uporedio ga je s izolacijom u kući zbog pandemije virusa korona.

"Ljudi u svojim domovima, moraju da zamisle kako je kad ne možeš da radiš ono na šta si navikao. Mislim da je to nešto što će ostati sa svima nama koji prolazimo kroz ovo komplikovano iskustvo. Nadam se da će se ovo završiti uskoro i da ćemo svi moći da odemo svojim kućama i živimo kao prije" rekao je Ronaldinjo za Mundo Deportivo.

Tom prilikom je zahvalio i svom nekadašnjem klubu Barseloni i navijačima na svim porukama podrške i ljubavi koje su mu slali tokom prethodnog perioda.

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )