FOTO: pixabay

Švajcarski proizvođač satova "Roleks" četvrtu godinu zaredom proglašen je za najugledniju svjetsku kompaniju, prenosi hrvatski Poslovni dnevnik.

To priznanje dodjeljuje se od 1997. godine, a listu od 100 najuglednijih kompanija sastavlja Institut za reputacije iz Bostona, vodeći pružalac usluga za mjerenje i upravljanje reputacijom.

I ove je godine Roleks je iza sebe ostavio dobro poznate kompanije kao što su LEGO, Volt Dizni, Sdidas, Majkrosoft, Soni, Kanon, Mišelin, Netfliks i Boš.

Kako bi došli do ovih rezultata, istraživači instituta iz Bostona ispitali su više od 230.000 pojedinaca u 15 zemalja svijeta. Kompanije koje se razmatraju za ulazak na listu obično imaju prihod veći od 50 milijardi dolara godišnje, prisutnost u svim ispitanim zemljama i poznavanje brenda kod bar 40 odsto opšte populacije.

U istoriji dugoj više od 100 godina kompanija Roleks je neprekidno radila na trajnim poboljšanjima, kao i na ulaganjima u inovacije na svim nivoima.

Upravo je predanost težnji za izvrsnosti i želja za doprinosom društvu uvrstila Roleks na sam vrh najuglednijih svjetskih kompanija.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )