FOTO: Nezavisne

Američki teniseri Endi Rodik i Tenis Sandgren su iskoristili priliku da komentarišući stav Novaka Đokovića oko obavezne vakcinacije protiv virusa korona po okončanju pandemije, da napadnu prvog igrača svijeta.

Rodik koji ima burnu istoriju odnosa sa Đokovićem još od četvrtfinala US opena kada se Endiju nije dopalo ono što je na terenu stadiona Artur Eš o njemu pred 24.000 gledalaca rekao srpski teniser, pa je u svlačionici umalo došlo do tuče.

Endi je sada rekao da ne mora da se složi, ali da poštuje stav koji je iznio Đoković. Novak je neko poslije pande podsjetimo rekao da ne bi želio da ga neko po završetku pandemije primora da se vakciniše kako bi mogao da putuje.

"Ne moram da se složim sa nečijim sistemom vjerovanja, ali poštujem činjenicu da ga ima. Suština je da li vjeruje u vakcinaciju ili ne, ona je nešto najsigurnije da vrati tenis na globalnu scenu. Dakle, opet, Novak je to rekao sam. Ne moram da se složim sa njegovim stavom. On zna da će morati da donese odluku. Biće mi zanimljivo da vidim koliko je dubok njegov sistem vjerovanja, ako bude morao da propusti Grend slemove, jer ne želi da dobije vakcinu", kazao je Rodik aludirajući da će od stavova Novaku ipak bitnije biti da igra.

Još jednom Amerikancu se nisu dopali posljednji Novakovi nastupi na društvenim mrežama, te se ni Tenis Sandgren nije libio da kaže šta misli:

"Mislim da je vrijeme da Novak objavi cjelokupnu istoriju svoje vakcinacije, takođe i cijelu zdravstvenu prošlost. Isto i brojeve svog bankovnog računa, a i to šta je jeo za doručak cijele prošle nedjelje", napisao je Sandgren.

(Kurir sport)

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )