FOTO: rts.rs

Zvanično, kineska Nova godina koja će biti u znaku pacova počinje 25. januara. Ukoliko želite da imate sjajnu godinu, onda na trpezu tokom novogodišnje noći iznesite sve ono što pacov voli da jede, znači, orase i sve vrste sira, a tokom zabave nosite najraskošniju odjeću i nakit, jer pacovi vole bogatstvo.

Godina će biti posebna za sve one rođene u godinama vladavine pacova: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 i 2008. godine. Za njih je ovo godina velikih promjena. Biće dosta poteškoća, ali ukoliko budu uporni i preuzmu rizik, sve će im se višestruko isplatiti. Da bi se zaštitili od loše sreće tokom svoje zodijačke godine, preporučuje se da cijele godine nose crveni donji veš, ali samo onaj koji im je kupio partner, rođak ili prijatelj.

Pacov je prvi znak iz ciklusa 12 životinja kineske astrologije, i zbog toga se 2020. godina smatra godinom novih početaka i obnavljanja. Ova godina je pod znakom metalnog astralnog elementa, pa će svaki poduhvat koji preduzmete ove godine biti uspješan.

Godina počinje 25. januara i završava se 11. februara 2021. Kineski stručnjaci za astrologiju vjeruju da je ovo dobra godina za dobijanje prinove. Astralni element koji dominira ovom godinom je metal – simbol povezan sa dugovječnošću, stabilnošću, samokontrolom, a oni koji budu rođeni ove godine imaće puno sjajnih stvari u svom životu.

Godina metalnog pacova biće snažna, prosperitetna i srećna za skoro sve znake kineskog horoskopa. Ovo je sjajna godina za započinjanje i razvoj. Svi koji namjeravaju da kupe nekretnine, pokrenu posao ili ulože novac u dugoročni projekat, imaju velike šanse da budu zadovoljni. Međutim, ova vrsta inicijative biće uspješna samo ako se pažljivo isplanira.

Godina pacova će nam donijeti kreativnu energiju koja će se ispoljiti ostvarenjem naših želja. Vjerovaćemo da je sve moguće, da smo kreatori vlastitog života i da imamo moć da budemo ono što želimo, no samo pod uslovom da smo odlučni i da znamo šta hoćemo.

Metalni element u ovoj godini obećava produktivnost i napredak za metalnu industriju, što uključuje i auto i mašinsku proizvodnju, ali i IT, viskokotehnološku industriju, kozmetiku i zdravstvo.

Morate slijediti svoje ciljeve sa samopouzdanjem i odlučnošću. Morate biti uporni i nikada ne dozvolite da vas obeshrabre neuspjesi, problemi ili poteškoće. Biće loših dana, ali morate računati na sopstvenu snagu i svaki problem riješiti sami.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )