FOTO: null

Od selendre Banjaluke, on je napravio grad, gdje se mogu pobrojati svi simptomi evropskog centra, uključujući i predgrađe.

Ovim riječima proslavljenji režiser Emir Kusturica pričao je Miloradu Dodiku, govoreći da bi i cijela BiH sa Dodikom na čelu za pet godina izašla iz ekonomske krize.

Gotovo da nema Banjalučanina koji je na izjavu da je Banjaluka prije Dodika bila selendra ostao ravnodušan, a ova izjava bila je glavna tema na društvenim mrežama. Ponovo su najglasniji bili tviteraši.

Jedna od njih je glasila:
" Molim za RT, da Emir Kusturica dobije ulicu u Česmi. Pa da Milorad Dodik od tog naselja napravi novo Dedinje".


Mnogi su objavljivali fotografije kako je Banjaluka izgledala prije dolaska Milorada Dodika na vlast, pitajući se da li imalo liči na “selendru”.
Ljuti zbog izjave režisera, neki su pisali da Kusturica treba da se liječi, te da on nikako nije dobrodošao u Banjaluku.


 "Da vam kažem, dok nije Dodik došao mi nismo imali ni vodu ni struju, mene mama u štali rodila. Al hvala Dodiku sad imamo i lijekove, pa se može Kusturica liječiti."
Humora nije nedostajalo, pa su tviteraši dočarali kako je to, prema izjavama režisera, Banjaluka izgledala prije dolaska Milorada Dodika na vlast.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )