FOTO: Srpska Info

Regionalni odbor Socijalističke partije /SP/ Bijeljina saopštio je da najoštrije osuđuje samoinicijativno djelovanje jednog broja poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odbacujući njihove zahtjeve kao neosnovane i neargumentovane, te pruža punu podršku predsjedniku stranke Petru Ćokiću.

Regionalni odbor SP-a Bijeljina apeluje da rukovodstvo stranke uloži maksimalne napore da budu očuvani jedinstvo i kapaciteti Socijalističke partije, navodi se u saopštenju nakon sjednice Regionalnog odbora SP-a, održane večeras u Bijeljini.

"Svi opštinski/gradski odbori iz Izborne jedinice b očekuju od najviših organa SP-a da u što kraćem roku donesu određene odluke u skladu sa Statutom partije povodom samoinicijativnog djelovanja grupe narodnih poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Srpske", dodaje se u saopštenju.

Predsjednik SP-a Petar Đokić izjavio je danas da je iz ove stranke isključio Maksima Skoku, Gorana Selaka i Milenka Savanovića, navodeći da očekuje da mandati u Narodnoj skupštini Republike Srpske budu vraćeni ovoj političkoj partiji. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )