FOTO: null

Fudbaleri Valensije iznenadili su Real Madrid i sa 4:1 ga pobijedili u devetom kolu španske LaLige.

"Slijepi miševi" su prekinuli niz od četiri meča bez trijumfa, dok je Real poražen drugi put u sezoni.

Srpski fudbaler Luka Јović je meč počeo na klupi, dobio priliku u 83. minutu, ali nije imao vremena da je iskoristi. Na drugoj strani cijeli meč je odigrao Uroš Račić i pored dobre igre upisao sebi i žuti karton.

Na ovoj utakmici viđena je nestvarna situacija u kojoj smo imali čak četiri penala za jednu ekipu, od kojih je tri realizovao isti igrač.

Nisu stvari dobro krenule po domaćina, pošto je prvi gol na meču postigao Karim Benzema na asistenciju Luke Modrića u 23. minutu.

U 30. minutu je Valensiji poništen gol posle odluke VAR-a, ali samo pet minuta kasnije stiglo je izjednačenje poslije prvog penala Karlosa Solera.

Preokret se desio u 43. minutu kada je sopstvenu mrežu zatresao Rafael Varan.

Madriđani su više napadali, imali veći posjed lopte i više šuteva, ali je sve to bilo uzalud – gola nije bilo, a uslijedila su još dva jedanaesterca.

Soler je realizovao oba, prvi u 54. minutu, a drugi u 63. minutu.

Dvadesettrogodišnji španski napadač je postao prvi igrač u 21. vijeku koji je postigao tri penala u jednom meču LaLige. Takođe, ovo je prvi put u istoriji lige da su protiv "kraljevskog kluba" svirana tri jedanaesterca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )