FOTO: InfoBijeljina

Na mejl redakcije portala InfoBijeljina stigao je demanti, a u vezi teksta objavljenog pod naslovom „Mještani Dvorova ogorčeni, uništena pješačko biciklistička staza”.

Prema riječima punomoćnika investitora D.O.O. “CSP” Dvorovi Bijeljina advokata Gorana Vasilića, plasirane su informacije, u kojima se između ostalog navodi sljedeće: “…sa radovima izašao izvan svoje parcele i uništio pješačko-biciklističku stazu na putu Bijeljina – Dvorovi”.

“Imajući u vidu činjenično stanje koje ne odgovara navodima donesenim u navedenom tekstu, naš klijent nas je ovlastio da vam se obratimo, pa vas molimo da na svom portalu objavite saopštenje za javnost”, naveo je Vasilić u mejlu dostavljenom našoj redakciji.

 
Saopštenje prenosimo u daljem tekstu:

D.O.O. “CSP” Dvorovi Bijeljina je u skladu sa, Glavnim projektom, lokacijskim uslovima, građevinskom dozvolom i saobraćajnim elaboratom za priključak benzinske stanice u pojasu magistralnog puta M18 na dionici broj 250., Rača – Gojsovac,  tehničkim rješenjima i dozvolama, dobio sve saglasnosti dozvole za izvođenje svih predmetnih radova u skladu sa tehničkim mjerama, propisima i standardima, slijedom čega se obavještava javnost da se D.O.O. “CSP” Dvorovi Bijeljina u cjelosti pridržava svih standarda i dozvola u vezi gradnje i na biciklističko - pješačkoj stazi, te da nije tačno da je staza “uništena” jer nije i neće biti narušen kontinuitet prohodnosti na stazi.

Navedenom dokumentacijom investitor D.O.O. “CSP” Dvorovi Bijeljina se obavezao da izvrši izgradnju i uređenje i priključka na javni put i biciklističko - pješačke staze, pa se shodno navedenom mole građani, da imaju strpljenja kako bi se radovi završili u skladu sa planiranom dinamikom i objekat izgradio u cjelosti, odnosno kako bi se u skladu sa projektom i  biciklističko - pješačka staza rekonstruisala.


POVEZANE VIJESTI:

Mještani Dvorova ogorčeni, uništena pješačko-biciklistička staza /FOTO/

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )