FOTO: null

Predrag Rakočević (38) razneo se bombom u porodičnom stanu na Bulevaru oslobođenja 92, u beogradskom naselju Banjica.

Rakočević, koji je u trenucima nervnog rastrojstva aktivirao kašikaru pred nepokretnom majkom, preminuo je na licu mesta, dok žena nije povređena jer je Predrag legao preko bombe, prenosi beogradski Kurir .

Komšije su čule eksploziju, ali kako kažu, nisu mogle ni da naslute šta se dogodilo.

- Ne možemo da verujemo. Strašna tragedija - rekli su nam susedi porodice Rakočević. Prema rečima komšija, ništa nije ukazivalo da Predrag ima probleme.


Umro mu otac

- Čuli smo detonaciju, ali smo pomislili da deca bacaju petarde. Ni na kraj pameti nam nije bilo da se Predrag ubio - potreseno nam kaže uplakana komšinica.

Ona dodaje da joj je bilo čudno što ga ujutru nije videla kako šeta psa.

- Svakog dana je rano ujutru izlazio sa psom Mazom i obavezno bi mi se javio i zatražio cigaretu. Strašno, ne mogu da poverujem u ovo - kroz suze je ispričala komšinica.

Prema rečima komšija, Predrag je, otkako su se doselili iz Bijeljine, u stanu živeo s majkom, koja je nepokretna. Pre šest meseci mu je preminuo otac i od tada su ga viđali samo u šetnji sa psom.


Povukli se u sebe

- Ni sa kim se u zgradi nisu družili već nekoliko godina. Posle smrti Predragovog oca nisu mnogo komunicirali s nama - kaže prva komšinica porodice Rakočević. Ona je rekla da je neposredno po tragediji u stan pristigla Predragova sestra Nataša, koja, inače, nije živela tu već neko vreme.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )