FOTO: InfoBijeljina

Poslednjih dana mediji su brujali o nevremenu koje je pogodilo primorske zemlje Grčku, Crnu Goru i Hrvatsku. Međutim na adresu redakcije portala InfoBijeljina stigla je jedna zanimljiva fotografija od naših sugrađana koji su se zadesili u Grčkoj kao turisti.

Pored nevremena koje je pogodilo Grčku i evakuacije mnogih turista, ima i onih kojima nevrijeme nije pokvarilo raspoloženje i koji su na kreativan i duhovit način prikazali situaciju u Grčkoj.

Riječ je o fotografiji koju nam je poslao Branislav Rajković, sa nazivom „Pjesko Bijelić“. Branislav se nalazi sa svojom porodicom na ostrvu Tasos, na sjeveru Grčke.

- Otišli smo na more kao u toplije krajeve, a mi se ovdje smrzavamo, po Grčkoj poplave i zemljotresi pa smo odlučili da iskoristimo vrijeme na kreativan način, izjavio je Branislav.

Danas se malo stabilizovala situacija, a od ponedeljka se očekuje toplije vrijeme.

- Na Tasosu nije bilo toliko strašno kao u Nikitiju i na Lezbosu koje je pogodio zemljotres. Na Tasosu je bilo samo loše vrijeme kiša, grmljavina i vjetar, ali smo i pored toga zadržali dobro raspoloženje, zaključio je Branislav.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )