FOTO: Pixabay/Ilustracija

Ove godine zabilježen je porast prijava o navodnom viđanju neidentifikovanih letećih objekata u američkoj saveznoj državi Njujork, navodi Nacionalni centar za izvještavanje o NLO.

Svjedoci navodnih neobičnih pojava uglavnom preciziraju da su ugledali predmete neobičnog oblika, jaka svjetla i čuli čudne zvukove.

Svoje iskustvo podijelio je očevidac iz Staten Ajlenda.

"I tada sam osjetio kao da mi vrućina prolazi kroz tijelo, počevši od glave, kao neka vrsta zračenja. Shvatio sam da je to izazvala letjelica".

U drugim izvještajima opisani su "užareni zeleni leteći objekti" primijećeni dok su ljudi upirali poglede u nebo kako bi posmatrali Perzeide - meteorski pljusak povezan sa kometom Svift-Tatl.

Jedan svjedok tvrdi da je uočeni NLO praćen zvukom vojne letjelice.

"Zelena svjetla su se okretala u obliku 'osmice' dok se letjelica brzo kretala od istoka prema zapadu, prema Menhetnu. Vojna letjelica koja je pratila bila je vrlo glasna", rekao je očevidac.

Nacionalni centar za izvještavanje o NLO tvrdi da je širom zemlje registrovao hiljade izjava svjedoka koji su, navodno, vidjeli NLO.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )