FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju u 12. kolu ABA lige igraju u gostima u Laktašima protiv Igokee, a na klupi će drugi put sjediti povratnik trener Dejan Radonjić. Crveno-bijeli posle 10 utakmica imaju skor 9-1 i trenutno su drugi, a Igokea 8-2 i trenutno je četvrta na tabeli.

Ovo će biti 19. duel dva kluba u regionalnom takmičenju, a deseti koji će dvije ekipe igrati na parketu hale u Republici Srpkoj, a trener Dejan Radonjić je posebno istakao kvalitet suparnika.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv odličnog rivala Igokee, koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao da može svakoga da pobijedi u ABA ligi i da se nada visokom plasmanu u regionalnom takmičenju. Njihov skor i pozicija na tabeli nisu slučajnost, što govore i nastupi u FIBA Ligi Šampiona. Potrebno je da iskontrolišemo njihove najbolje igrače, i da dobrom koncentracijom i odgovornom igrom gradimo put do pobjede", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić istakao je da očekuje tešku utakmiicu.

"Imaju odličan tim i nekoliko izvanrednih individualaca koji mogu da naprave mnogo problema svakoj ekipi. Maksimalno ih uvažavamo, ali želimo da dođemo do bodova, i moraćemo da odigramo izuzetno borbeno i angažovano" rekao je Lazić.

Utakmica između Igokee i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )