FOTO: srpskainfo.com

Proslava Dječje nove godine, koja je trebalo da bude održana danas u podne kod Muzeja savremene umjetnosti u Banjaluci, otkazana je prema nalogu gradonačelnika Igora Radojičića koji je rekao da, nakon sinoćnjih nemilih scena, djeca ni potencijalno ne smiju ni na koji način biti ugrožena.

Osim ove, otkazane su i sve druge manifestacije za djecu koje su trebalo da budu održane danas povodom proslave Nove godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

– Nakon sinoćnjih nemilih scena i nasilnog prekida predviđenog koncerta, djeca ni potencijalno ne smiju ni na koji način biti ugrožena, zbog čega se planirane dječije manifestacije otkazuju – rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Povodom sinoćnjeg prekida koncerta Harisa Džinovića, gradonačelnik Banjaluke održaće danas u 11 časova u Gradskoj upravi vanrednu konferenciju za novinare.

Grupa „Pravda za Davida“ sinoć je, nakon održanog skupa, prekinula koncert Harisa Džinovića. Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su uhapsili više osoba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )