FOTO: Srpska info

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da još nema informacija o tome hoće li ili neće biti održan teniski turnir "Adrija tur", koji je bio najavljen za 3. i 4. jul u Banjaluci.

"Čekamo informaciju od organizatora da li će se turnir desiti ili neće. To bi bio najveći sportski događaj u Banjaluci ove godine koja je ionako sa smanjenim brojem događaja", rekao je Radojičić novinarima u Banjaluci.

On je naveo da je Skupštini grada predloženo da odobri 200.000 KM koje bi bile usmjerene za infrastrukturu na mjestu gdje je planirano održavanje "Adrija tura" jer se na toj lokaciji dva teniska terena prepravljaju u jedan po novim standardima, čime grad dobija sportski objekat više kategorije.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da je pozitivan na virus korona, a pozitivni su bili i učesnici "Adrija tura" teniseri Borna Ćorić i Grigor Dimitrov.

Mediji prenose da je Organizacioni odbor ovog humanitarnog teniskog turnira danas već odlučio da "Adrija tur" neće biti održan u Banjaluci i Sarajevu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )