FOTO: InfoBijeljina

Pogotkom u sudijskoj nadoknadi, fudbaleri Borca ostvarili su trijumf u Bijeljini.

Pogodak ide na dušu golmanu Radnika Daliboru Koziću koji je kardinalno pogriješio kada je u jednom čistom duelu viši od njega u skoku bio Saša Kajkut koji je glavom poslao loptu u mrežu. 

Domaći sastav je na samom otvaranju susreta postigao gol. Po desnoj strani pobjegao je Mahir Karić, Marko Jovanović startuje i ruši napadača domaćih, a sudija Zoran Grbić bez razmišljanja pokazao na bijelu tačku. Siguran realizator sa 11 metara bio je Dejan Maksimović za prednost Radnika. 

U nastavku Borac je krenuo agresivnije što je dalo rezultat u 53. minutu. Stojan Vranješ stvara sebi prostor nakon greške odbrane Radnika, izlazi sam pred Kozića, lobuje ga, Alem Merajić stiže loptu, a sudija Grbić pokazuje na bijelu tačku. Protestovali su domaći, Ivan Šubert dobio i karton, ali nije bilo promjene odluke. Siguran sa penala bio je Vranješ za poravnanje rezultata. Kod ove odluke Grbić je drastično oštetio Radnik koji je do tada kontrolisao igru. 

U 67. minutu susret je prekinut na četiri minuta zbog nepristojnog skandiranja NAVIJAČA gostiju. Još jedna velika greška sudije Grbića koji je produžio susret samo 4 minute iako je samo toliko trajao prekid meča. Izvršene su četiri izmjene a minut su igrači proveli u jednom momentu na kratkom odmoru kako bi se osvježili.

Meč je morao biti produžen najmanje 8 minuta no, kako se i pribojavalo u taboru Radnika, Grbić je oštetio domaći sastav i pokvario jedan dobar meč. 

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )