FOTO: null

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine nastavili su sa sjajnim partijama na gostojućim terenima.U okviru 16.kola Prvenstva Bosne i Hercegovine Radnik je slavio protiv Viteza 1-0 pogotkom Marka Obradovića u 87.minuti susreta.

U duelu Viteza i Radnika viđen je samo jedan pogodak, ali je bilo mnogo uzbuđenja. U prvom poluvremenu su isključeni Jevtić iz Viteza i Jakovljević iz Radnika, da bi u 77. minuti drugi žuti karton dobio Nusmir Fajić.

Obje ekipe imale su po nekoliko prilika i poluprilika za puni plijen, ali je meč okončan tek u sudijskoj nadoknadi. Radnik je tada postigao jedini gol na utakmici za nova tri boda koja putuju u Bijeljinu.Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Marko Obradović u finišu utakmice.

Učinak izabranika Slavka Petrovića na gostovanjima je prosto nevjerovatan,upisano je 5 pobjeda i 3 remija,bez i jednog poraza. Budući da su trijumufe obezbjedili Zrinjski iz Mostara i Sarajevo,Radnik i dalje ostaje petoplasirani na tabeli Premijer lige BiH.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )