FOTO: null

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine nastavili su sa sjajnim partijama u Premijer ligi BiH. U okviru 14.kola savladali su Borac u Banjoj Luci 1-0.

Radnik je do pogotka vrijednog tri boda stigao u 59. minutu preko Marka Obradovića. U akciji je učestvovao i Hodžić koji je sjajno asistirao strijelcu jedinog gola. Bio je to četvrti pogodak Marka Obradovića u šampionatu Bosne i Hercegovine.

Koliko Radnik ove sezone igra dobro i kvalitetno najbolje potvrđuje podatak da su Bijeljinci jedini tim u šampionatu koji nije poražen na gostovanju. Trijumufom na Gradskom stadionu u Banjoj Luci,izabranici Slavka Petrovića su van Bijeljine ostvarili učinak od 4 pobjede i 3 remija.

Nakon nepotpunog 14.kola Radnik se nalazi na 4. mjestu sa 28 osvojenih bodova.Isto toliko imaju Široki Brijeg i Sloboda iz Tuzla, koja ima i utakmicu manje. Trenutno vodeći je Zrinjski sa 2 boda više u odnosu na prve pratioce.

U narednom 15. kolu koje je na programu sljedećeg vikenda, Radnik u derbiju dočekuje Široki Brijeg.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )