FOTO: InfoBijeljina.com

Komšijski derbi u Ugljeviku pružio je dopadljivu predstavu, dosta prilika, trčanja, borbenosti, pet golova, dva crvena, tako da ljubitelji fudbala moraju biti zadovoljni.

Pobjeda je pripala savim zasluženo gostima koji su nakon preokreta slavili ubedljivo sa 4:1.

Radnik je na poluvremenu imao rezultatski zaostatak, nakon što je Radović postigao autogol. Nervozni Ognjen Đelmić je napravio medveđu uslugu svom timu nakon što je u kratkom periodu zaradio dva žuta kartona, što je omogućilo fudbalerima Radnika da preuzmu terensku kontrolu meča, ali nije bilo promjene rezultata.

Treba istaći da je Zvijezda bila ravnopravan protivnik u prvih 45 minuta, no igrač manje bio je nenadoknadiv za domaći sastav. 

U nastavku Radnik je dominirao i uspio preokrenuti. Najprije je izjednačio Miloš Plavšić udarcem sa 25 metara. Rezervista Vladimir Bradonjić bio je igrač preokreta. U 70. minuti je odlično ispratio ubacivanje Denira Pece za vođstvo gostiju. Bradonjić je bio i inicijator crvenog kartona koji je dobio Luka Janković a potpuni preokret napravio je sa još dva gola. U 80. minutu pobjegao je odbrani domaćih i poslao loptu u mrežu a treću svoj pogodak postigao je dva minuta prije kraja meča. 

Ovom pobjedom Radnik je ostao u konkurenciji za gornji dio tabele dok Zvijezdi predstoji grčevita borba za opstanak i veoma brzo moraju promjenizi nešto kako bi došli u situaciju da se bore za opstanak. 

D Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )