FOTO: null

Fudbaleri Radnika će danas da ugoste Zrinjski u okviru 14. kola m:tel Premijer lige BiH, a trener Slavko Petrović ima mnogo problema u sastavu.

Stefan Janjić neće igrati zbog tri žuta kartona, Pavle Sušić i Luka Vinski su od ranije van stroja zbog povreda, a Vladimir Bradonjić je nekoliko dana imao temperaturu.

Na povrede se žale Faruk Gogić, Ermin Huseinbašić i Nikola Popara tako da je veliko pitanje ko će od njih moći da zaigra, a jedina poozitivna stvar je povratak iskusnog kapitena Velibora Đurića koji se oporavio od korona virusa.

Bijeljinci su mnogo lošiji u međusobnom skoru pošto u 26 odigranih mečeva imaju svega tri pobjede naspram 15 trijumfa Mostaraca, osam puta je bilo neriješeno, a gol razlika je 16:40.

Kada su u pitanju dueli u Semberiji domaći su tu ostvarili sve tri svoje pobjede, četiri puta nije bilo pobjednika, a gosti su se radovali šest puta. Radnik je postigao 12, a primio 16 golova.
Dozu optimizma izabranicima Slavka Petrovića može da ulije činjenica da je posljednji susret na Gradskom stadionu završen pobjedom domaćeg tima od 1:0, a u prvom dijelu tekuće sezone u Mostaru je bilo 0:0.

Meč Radnik – Zrinjski počinje u 17 časova, a danas su na rasporedu još dva meča 14. kola m:tel Premijer lige BiH: Tuzla Siti – Sarajevo (13) i Velež – Široki Brijeg (15).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )