FOTO: null

Srpska radikalna stranka /SRS/ bilježi značajan rast popularnosti i porast broja članova u Republici Srpskoj, konstatovano je na sjednici Izvršnog odbora SRS-a u Bijeljini.

Predsjednik SRS Dragan Đurđević izrazio je zadovoljstvo trenutnim stanjem stranke i istakao da je uvjeren da će radikali ostvariti jako dobar rezultat na predstojećim izborima u Srpskoj. 

"Aktivnosti Vojislava Šešelja, njegov povratak iz Haga i dobar rezultat na izborima u Srbiji, kao i snažna podrška Šešelja radikalima u Srpskoj, bitan su podstrek za dalje aktivnosti stranke", rekao je Đurđević. 

U saopštenju stranke se navodi da se prethodna dva mjeseca u SRS učlanio ogroman broj mladih, a mnogi od njih su izrazili namjeru da aktivno učestvuju u radu stranke. 

Najavljeno je da će radikali ubrzo izaći sa programom djelovanja u predizbornom periodu. 

Članovi Izvršnog odbora podržali su odluku Centralne otadžbinske uprave da Šešelj bude kandidat SRS-a na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji. 

"Na sastanku je zaključeno da se stranka kreće u dobrom pravcu i da dobar rezultat na izborima ne bi trebalo da izostane", zaključuje se u saopštenju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )