FOTO: FK Crvena zvezda

Pari Sen Žermen dolazi danas u Beograd u kompletnom sastavu i sve će učiniti da pobjedom “ovjeri” plasman u osminu finala Lige šampiona. Prva zvijezda Nejmar potpuno se oporavio od povrede mišića, trenirao je punom parom i predvodiće tim u ključnoj utakmici.

Crvena zvezda jeste na stadionu “Rajko Mitić” zaustavila Napoli (0:0), šokirala Liverpul (2:0), ali baš iz tog razloga pariskim “milionerima” je bilo važno da odmorni i spremni dođu u Beograd i ne ponove greške rivala iz grupe C.

- Znamo šta nas očekuje u Beogradu i spremni smo da odgovorimo na potreban način kako bismo ostvarili ono po šta smo došli - istakao je Edinson Kavani.

Odloženi meč protiv Monpeljea zbog protesta “žutih prsluka” u Parizu dodatno je pomogao treneru Tomasu Tuhelu da pripremi ekipu za Crvenu zvezdu koja izgleda, po mišljenju veziste Marka Veratija, potpuno drugačije kod kuće u odnosu na gostovanja. Pariskih 6:1 neće opustiti “svece”.

- Zvezda uz podršku navijača djeluje mnogo sigurnije, hrabrije na svom terenu i znamo koliko će taj susret u Beogradu biti težak, komplikovan. Pa, nisu poraženi kod kuće 17 ili 18 utakmica i to sve govori. Mi nismo očekivali da ćemo ih poobijediti 6:1 u Parizu, ali smo tada odigrali sjajno. Međutim, nama od ishoda duela u Beogradu zavisi budućnost u Ligi šampiona i vjerujem da imamo kvalitet, snagu i moć da pobjedimo i ostvarimo cilj. Znamo da nam Zvezda ništa neće pokloniti, sve moramo da zaradimo sami - rekao je Verati.

Kakav će tim izvesti Tuhel u Beogradu kad ima sav arsenal na raspolaganju, teško je sa sigurnošću pogoditi. Pogotovo što su potpuno fit Dani Alveš i lijevi bek Lajvin Kurzava. Francuski mediji ističu da mu dobar teren na “Marakani” pruža mogućnost da pošalje u bitku sve najbolje i najofanzivnije što ima, pa tako i prognoziraju da će tim biti: Bufon - Menije, Tijago Silva, Kimpembe, Bernat - Verati, Rabio - Mbape, Nejmar, Di Marija - Kavani. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )