FOTO: BN tv

Dejan Ismić iz Bijeljine dugo godina bavi se odgajanjem i dresiranjem pasa. Pošto je to zanimljiv posao odlučio je spojiti lijepo i korisno,te došao na ideju da otvori Hotel za pse gdje vlasnici svojih ljubimaca mogu ostaviti psa dok su na odmoru ili imaju poslovne obaveze.

Čiste,uredne i lijepo uređene prostorije,kvalitena hrana,veliko dvorište za igru, moderni boksovi,rad sa životinjama,obuka,dresura i najvažnije velika ljubav prema njima. Sve su to stvari kojima možemo opisati hotel za pse.Kao u svemu tako i u ovom hotelu vladaju određena pravila.

Dejan Ismić uz pomoć supruge vodi računa o svakom detalju. Posvećeni su ovom poslu jer gaje bezgraničnu ljubav prema životinjama. Iz tog razloga i njihovi psi im uzvraćaju istom mjerom.

Trude se da psi koji kod njih borave,nauče nešto pa nerjetko obraduju vlasnika kada dođe po svog psa. Ističu da je najvažnije steći povjerenje,biti posvećen i sprijateljiti se sa psom ,jer i oni su kao ljudi za život im je potrebna pažnja i ljubav porodice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )