FOTO: InfoLo

U okolini Loznice, u ataru sela Brasina, srušio se vojni avion MiG-21, potvrđeno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

"Tokom izvršenja redovnog letačkog zadatka jutros oko 9 časova srušio se avion MiG-21 Vojske Srbije u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika. Na lice mesta upućena je ekipa Službe traganja i spasavanja Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane i nadležni organi", navodi se u saopštenju.

Portal "Telegraf.rs" navodi da su u letjelici bila dva pilota.

Nezvanično se saznaje da je povrijeđen mještanin u čije dvorište je pao avion.

Prema riječima očevidaca u Loznici, ali i u prigradskim naseljima, čulo se kako nešto puca u vazduhu i kako se lomi, prenosi "Pink".

Kako dodaje "Telegraf", pozivajući se na izvore iz lozničke bolnice, hitna pomoć je otišla na lice mjesta, a povrijeđeni se upravo prevoze ka Domu zdravlja "Dr Milenko Marin".

Prema riječima očevidaca u Loznici, ali i u prigradskim naseljima, čulo se kako nešto puca u vazduhu i kako se lomi, prenosi "Pink".

Portal "Info Loznica" prenosi riječi očevidaca, koji tvrde da je avion u niskom letu iz pravca Cera preletio preko Gučeva ka Zvorniku i napravio krug. Poslije toga čula se strašna buka.

Vatrogasne jedinice odmah su upućene n a lice mjesta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )