FOTO: null

Predizbornim tribinom u mjesnoj zajednici Glavičice, Srpska demokratska stranka u Gradu Bijeljina je 2. septembra započela predstavljanje svojih kandidata za odbornike, kao i kandidata SDS i Saveza za pobjedu za novi mandat na dužnosti gradonačelnika Miće

Gradonačelnik Mićić je izrazio zadovoljstvo što se prva tribina održava u Glavičicama u kojim je upravo završeno uređenje platoa u centru sela ispred prostorija Mjesne zajednice, pošte i ambulante:

- Rezultati koje postižemo su najbolja potvrda uspješnog rada lokalne uprave na čelu sa Srpskom demokratskom strankom. Narod će i na ovim izborima da prepozna naše napore da unaprijedimo kvalitet života u Semberiji i zato očekujemo da će SDS još jednom odnijeti ubjedljivu pobjedu – izrazio je svoje očekivanje Mićić.

Nosilac liste kandidata za odbornike u Skupštini Grada Jovan Gajić je podsjetio da je SDS od osnivanja bila uz svoj narod:

-  Idemo na ove izbore potpuno relaksirani i uvjereni u pobjedu. Narodu je jasno ko ga je izdao i kome su lični interesi i glad za funkcijama jedini interes, a ko svakodnevno radi da u Semberiji bude bolje. Zato će kandidati SDS-a ne samo pobijediti, nego će ubjedljivo pobijediti – bio je jasan Gajić.

Konvencija Srpske demokratske stranke za lokalne izbore biće održana u Centru za kulturu 3. septembra, sa početkom u 20:00 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )