FOTO: CNN.com

Neimenovana studentkinja Univerziteta Glenelg u Australiji osvojila je na lotou čak 4,8 miliona dolara. Studentkinja je igrala online loto. Ona je tokom predavanja provjeravala elektronsku poštu, a onda je saznala da je osvojila loto premiju!

Tako će ova studentkinja u narednih 20 godina dobijati po 20.000 dolara mesečno.

"Nisam razmišljala o i e mail-u samo sam na kratko ušla na profil i onda sam shvatila da sam osvojila loto premiju. Bila sam šokirana, a nisam mogla da odreagujem, jer sam bila na predavanju", kazala je nemenovana studentkinja.

I dodala: "Bilo mi je teško da se obuzdam, pošto sam htjela vrištim i skačem od sreće. Gledala sam na sat i čekala da se završi predavanje. Bio je to najuzbudljiviji trenutak u mom životu", kaže studentkinja koja je željela da ostane anonimna, prenosi News.co.au.

Kako ističe, od dobitka želi da kupi majci kuću i automobil, ali kaže da namjerava da i sebi kupi nekretninu.

"Ne možete da vjerujete kakva mi je ova godina, ovo je velika stvar za moju porodicu. Ovo mijenja sve za nas", kaže dobitnica.

"Završiću studije na univerzitetu, jer je to nešto što zaista želim da uradim. Kada se ukinu restriktivne mjere, voljela bih da putujem. Želim da putujem po Australiji, ali bih voljela da odem i u strane zemlje", dodala je presrećna loto dobitnica.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )