FOTO: srpskainfo.com

Protest dijela opozicije u Bulevaru despota Stefana završen je oko 18 sati, obraćanjem lidera Dveri Boška Obradovića.

On je zatražio da se puste svi uhapšeni do sutra u 15 sati časova, kao i da svakodnevno opozicija gostuje na RTS-u.

Istovremeno je najavio da će "uskoro posjetiti TV Pink i njenog direktora Željka Mitrović", gde se očekuje, kako je najavljeno, gostovanje predsjednika Aleksandra Vučića.

Lider Dveri je obraćajući se sa kamiona ispred policijske stanice rekao da su iz te stanice svi uhapšeni premješteni u, kako tvrdi, sudove, gdje im se, kaže, izriču kazne od 48 časova do 30 dana pritvora.

Obradović je upad na RTS okarakterisao kao dokaz da RTS pripada svim građanima, nazvao ga "hrabrim potezom" i čestitao, kako je rekao, mladim ljudima, koji su uhapšeni, na hrabrosti.

Dio građana se u jednom momentu približio samom ulazu u policijsku stanicu, a neki od njih su limenkama i plastičnim flašicama gađali policiju, javio je ranije izvještač Tanjuga sa lica mjesta.

Ranije su u policijsku stanicu ušli roditelji uhapšenog Miodraga Simovića i Nikole Dragosavljevića.

Prije dolaska ispred Policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, demostranti su održali proteste ispred zgrade Predsjedništva, dok je predsjednik Vučić držao konferenciju za medije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )