FOTO: InfoBijeljina

Bijeljinski odbor “Prosvjete” – počeo je sa pripremama za ovogodišnju manifestaciju “Višnjićevi dani”, koja bi trebalo da bude održana u periodu od 5. do 8. novembra ove godine. Raspisan je konkurs za literarne radove na kome mogu da učestvuju učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Bijeljine ali i susjednih gradova i opština.

 

Ovogodišnja 27. manifestacija u čast slijepog pjesnika i guslara Filipa Višnjića biće organizovana u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.  Sadržaji u zatvorenom prostoru su otkazani , a ograničen je i broj posjetilaca.

Takmičenje recitatora i besjednika zbog učešća velikog broj takmičara je otkazano a  raspisan je konkurs  Konkurs za literarne radove za učenike viših razreda osnovne škole i za učenike srednjih škola.

Pored učenika iz Bijeljine na literarnom konkursu  mogu učestvovati i učenici iz Brčkog , Zvornika, Lopara, Ugljevika ali i drugih opština.

Najbolji radovi biće nagrađeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )