FOTO: null

Trgovinsko preduzeće “ Mihajlović” nekada poznatu bijeljinsku fabriku konfekcije „Kurjak“ preuređuje u šoping centar sa 80 prodavnica, potvrdio je za portal Capital Stanislav Mihajlović, predsjednik Upravnog odbora firme „Mihajlović“.

Preuređenje devastirane fabrike u kojoj je prije rata radilo nekoliko stotina radnika, biće završeno do 02. jula.

“Šoping centar će raspolagati sa oko 8.000 metara kvadratnih poslovnog i trgovinskog prostora. Na ovoj lokaciji biće otvoreno oko 80 trgovinskih radnji i butika. Planirano je otvaranje supermarketa “Bost”, na 900 metara kvadratnih površine, oko 900 metara kvadratnih zakupio je vlasnik namještaja “Oglavina” iz Brčkog, koliko će na raspolaganju imati i Robna kuća “Mihajlović” za prodaju bijele tehnike, grejnih tijela i druge tehničke robe”, kaže Mihajlović.

„Mihajlović“ je krajem oktobra 2014. godine bijeljinski “Kurjak” kupio od beogradskog privrednika Nebojše Đorđevića, vlasnika preduzeća “ Drenik ND”.

Mihajlović je tada samo izjavio da će za početak sjedište svoga trgovinskog preduzeća, robnu kuću i magacinski prostor Mihajlovići preseliti na novu lokaciju, ali nije želio otkriti vrijednost investicije, niti cijenu po kojoj su kupili propali „Kurjak“.

Prethodno, Konfekciju „Kurjak“, beogradski „Drenik ND“ kupio je na licitaciji u Osnovnom sudu u Bijeljini, 2010. godine, za 1.180.000 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )