FOTO: InfoBijeljina

Pripadnici Civilne zaštite Bijeljina skupa s roniocima, uspjeli su locirati potopljeni automobil kojim je, za sada još uvijek nepoznati mladić, sletio u utorak naveče u korito Drine u vikend naselju Amajlije kod Bijeljine, potvrdio je Drago Ristić, šef Odsjeka civilne zaštite Bijeljina.

Potopljeni automobil lociran je dronom. Trenutno ga pripadnici Civilne zaštite, uz pomoć ronilaca, pokušavaju izvući iz vode. Drina je na tom dijelu svog toka izuzetno brza i opasna, kao uostalom, i većim dijelom svog toka. Situaciju dodatno otežava i visok vodostaj. Zbog toga se ulažu maksimalni napori da se automobil nekako izvuče iz vode. Tijelo vozača koji je automobilom sletio u Drinu nije pronađeno – kaže Ristić, prenosi Avaz.

Podsjećamo, u utorak je mladić u semberskom selu Amajlije kod Bijeljine vozeći automobil velikom brzinom upao u rijeku Drinu. Od tada mu se gubi svaki trag.

Policijska stanica Bijeljina dva dojavu je primila u 18.20 časova, nakon čega je policija izašla na lice mjesta.
 
Jedan od očevidaca je tada izjavio za portal InfoBijeljina da je vozač nakon što je sletio u Drinu otvorio šiber na automobilu i dozivao u pomoć.

Povezana vijest:

Bijeljina: Potraga za nestalim mladićem nastavljena jutros


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )