FOTO: Srna

U Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u Bijeljini večeras je predstavljena knjiga "Kćeri Svetog Vasilija", koju je autor Ljiljana Habjanović Đurović posvetila blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju.

Habjanovićeva je rekla novinarima da je mitropolit Amfilohije bio njen duhovni otac i da je blagoslovio pisanje ove knjige, koja obuhvata period od 120 godina.

– Knjiga je vrlo slojevita priča, govori o grijehu i pokajanju, o ljubavi koja dovodi i do sagledavanja grijeha i do potrebe za pokajanjem – navela je Habjanovićeva.
 
Ona je dodala da knjiga govori o grijesima prošlih, ali i o grijehu današnjeg vremena.
 
Direktor bijeljinske Biblioteke Željana Arsenović rekla je da je Habjanovićeva već 25 godina najtiražniji i najčitaniji srpski pisac, te da je zadovoljstvo sarađivati sa njom, ugostiti je, čitati njena djela.
 
– Ima oko 20 romana, ukupno 51 djelo, a večerašnje zadovoljstvo je tim veće što ga autorka prestavlja i bijeljinskoj čitalačkoj publici – istakla je Arsenovićeva.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )