FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenjivo vrijeme, sa pljuskovima, grmljavinom i nešto nižom temperaturom u centralnom pojasu, dok će na jugu ostati sunčano i toplo.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 25 do 30 stepeni Celzijusovih.

Prije podne moguća je kratkotrajna slaba kiša u sjevernim krajevima. Popodne u planinama centralnog pojasa očekuje se jači razvoj oblaka koji će usloviti lokalne pljuskove sa grmljavinom prvo na jugozapadu, a kasnije popodne i uveče na istoku.

Na jugu će ostati pretežno sunčano i vruće, dok će u ostalim predjelima biti prijatnije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Uveče i u noći doći će do smanjenja oblačnosti od jugozapada, zapada i sjeverozapada.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Čemerno 14, Bjelašnica, Goražde, Sokolac i Srebrenica 15, Han Pijesak, Ivan-sedlo, Sanski Most 16, Sarajevo, Mrkonjić Grad i Gacko 17, Bihać, Livno, Tuzla i Zvornik 18, Banjaluka, Prijedor, Višegrad i Zenica 19, Doboj 21, Bijeljina, Gradačac i Neum 22, Stolac i Trebinje 23 i Mostar 25 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )