FOTO: null

Slobomir P Univerzitet poziva sve zainteresovane da prisustvuju premijeri drame PROMETEJ, koja će se održati 30. juna 2015. godine u sali Centra za kulturu u Bijeljini, od 21h.

PROMETEJ je drama o ljudima i bogu. Priča o bogu pobunjeniku, koji je ustao i slabijima od sebe darovao moć povlaštenih Bogova – Olimpijski plamen. Prometej donosi svevremenu priču o zabranjenoj ljubavi, klasnoj podijeljenosti,o nepravdi, ratu i bratoubistvu. Priča o izdajnicima i onima koji stradaju za nas, o herojima novog vremena vješto je upakovana u eru kad su po zemlji hodali olimpijski bogovi donosi pregršt emocija na sceni. Kroz muziku i horsku pratnju priča pokazuje drugu stranu onih koji ubijaju ZA BOGOVE i samo jedno pitanje koje se postavlja onima koji ubijaju za ideale:Ko je Vaš Bog!?

Olimpijski plamen kao motiv svetog znanja dat je ljudima kao dar Bogova pre više hiljada godina. U vremenu u kome živimo znanje je na prstohvat od pametnih ekrana.

Koliko nam je ustvari dozvoljeno da koristimo to znanje? AKO VAM JE DOBRO ONDA NIŠTA! AUTORI (Ulaznice u prodaju na biletarnici Centra za kulturu Bijeljina

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )