FOTO: null

Nesvakidašnje situacije događaju se često u Bijeljini, od kojih je ova i te kako neobična. Naime, jedan stanar prvog solitera na “Dizdarević” raskrsnici skoro svaki dan jajima gađa prolaznike.

Na pomenutoj lokaciji, na trotoaru, možete vidjeti brojne ljuske, što dovoljno pokazuje koliko je nekome zanimljivo da baca i gađa ljude. 

Javljali su nam se i posjetioci portala koji su imali slično iskustvo na gore pomenutoj lokaciji, na svu sreću prošli su bez povreda. 

"Šetala sam sa drugaricama i pored nas je nešto palo. U prvi mah nisam primjetila da je to jaje, da bi za par sekundi palo još jedno. Ne obraćajući pažnju, ubrzanim hodom smo prošli pored te zgrade", rekla je za portal InfoBijeljina naša sugrađanka Katarina, koja dodaje da je još od nekoliko ljudi čula da su bili meta gađanja. 

Potražili smo odgovor kod nadležnih, ali su nam isti rekli da u skorije vrijeme od strane naših sugrađana nisu imali ovakav tip prijava. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )