FOTO: null

Povodom Dana žena na selu, u Gradskoj upravi Grada Bijeljina je organizovan prijem za ženske članove savjeta mjesnih zajednica.

Obraćajući se članicama savjeta, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je izrazio zadovoljstvo što je savjete izabrano mnogo više žena nego na ranijim izborima:

- Žene vrlo dobro znaju koje su potrebe njihovih mjesnih zajednica i zato mogu ravnopravno sa muškarcima da učestvuju određivanju prioriteta u njihovom neposrednom okruženju. Gradska uprava i nadležne organizacione jedinice će im biti na raspolaganju kako bi uspješnije obavljale svoje dužnosti i tako doprinosile poboljšanju kvaliteta života u svojim mjesnim zajednicama, poručio je gradonačelnik Mićić.

Predsjednik Skupštine Grada Dragan Đurđević je podsjetio da pri Skupštini djeluje Komisija za ravnopravnost polova, a da u Gradskoj upravi i javnim preduzećima i ustanovama u nadležnosti lokalne vlasti nema polne diskriminacije u zapošljavanju.

Ovaj susret je bio prilika da članice savjeta mjesnih zajednica čelnicima Grada izlože potrebe stanovnika svojih mjesnih zajednica i razgovaraju o mogućnostima za njihovo ostvarenje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )